Dj Met Saxofoon Bruiloft- Trouwfeest Dj  thumbnail

Dj Met Saxofoon Bruiloft- Trouwfeest Dj

Published Jun 17, 22
7 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Bruiloft Dj Amsterdam- Trouwfeest Dj

Het paste uitstekend in de setting van de G&T bar. Helaas lukte het niet om Jose James los te weken van de dames anders had hij vast een nummer meegezongen. dj zwolle bruiloft. Dank je wel voor jullie en muzikaliteit en flexibiliteit graag tot een volgende keer in Het Concertgebouw! Hartelijke groet en fijne feestdagen, Caroline van den Ende, Hans en Elsbeth op 15-11-2015Wij hebben dankzij the Berley Brothers een topfeest gehad! Jullie voelen de sfeer goed aan en maken leuk contact met de gasten.Kortom, een groot succes, en dank voor jullie muziek. Ga zo door....Hans en Elsbeth, Kees Verster op 7-11-2015We hebben zaterdagavond genoten van Blue Beat. Ze leverden een belangrijke bijdrage aan het succes en de sfeer van de avond. Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden en hebben aan alle verwachtingen voldaan.

Ze voelden de sfeer erg goed aan. In het begin op de achtergrond. En daarna hebben we er zelfs nog op gedanst! De muziek en de zang vonden wij heel goed. En Jean en Rob zijn erg aardig! Ze hebben volgens mij ook veel meer gespeeld dan was afgesproken. Kortom: niets dan lof.

Het was erg prettig om elke keer je mails te krijgen en precies ook op de momenten dat ik inderdaad vragen had. En eigenlijk heb je mij ook de tip voor het duo Dutilh gegeven. Dus nogmaals veel dank daarvoor en mochten we weer eens een feest met live muziek organiseren, dan weten we waar we moeten zijn! Groeten, Elise Roeleveld, Sylvia op 17-10-2015Hallo Thijs, Het was heel geslaagd - dj groningen bruiloft- Trouwfeest DJ.

Wie weet komt er nog eens een gelegenheid waar we een bandje voor nodig hebben. We zullen dan zeker overwegen Terra nova musika opnieuw te boeken. Groet, Sylvia, Elisabeth de Nooijer op 11-10-2015Dag Thijs, het is zeker goed verlopen! Het optreden van Fruitig & Fris viel erg in de smaak bij onze gasten.

Buitengewoon vriendelijke en charmante mannen ook, met hun snorren, baardjes en hoeden! Kortom, zoals we bij het afscheid al zeiden: over 10 jaar nemen we ze weer! : )Als je dit aan de bandleden wilt doorsturen, graag! Mocht je bovenstaande geheel of gedeeltelijk willen citeren voor je website: prima! Goede groet, Evelien en Erik.

Dj Bruiloft Drenthe- Trouwfeest Dj

Nogmaals hartelijk dank xxx Eduard Meurs, Marlies & Marc op 9-10-2015Hallo Thijs! Bedankt voor de makkelijke communicatie vooraf, de adviezen die je hebt gegeven en natuurlijk voor het maken van de muziek!! Over Vera 'und' Friends ;-) Vooraf waren wij zijn zo ontzettend blij dat wij jullie via Muziekburo hebben gevonden en dat jullie konden spelen op ons feest ....Gelukkig hebben we hier te maken met echte vaklieden en hebben jullie alles overtroffen! En je stem Vera.. - bruiloft dj etten leur- Trouwfeest DJ.. wat een talent!!! Jullie band bracht een prachtige sfeer met zich mee en daardoor hebben onze gasten en wij buitengewoon genoten op ons bruiloftsfeest. Wij zijn nog steeds zeer content dat we jullie hebben gevonden en dat jullie voor ons konden spelen - echt een droom! Vera and Friends, een echte aanrader!!! Liebe Grüss, Marlies und Marc, Arina en Jaap op 19-9-2015Bij deze wil ik jullie nogmaals danken voor jullie bijdrage aan een super feest avond! Mooie opbouw met een rustig begin om vervolgens toe te werken naar een climax met iedereen op de dansvloer.Wij zijn nog volop aan het nagenieten! Hartelijke groet mede namens Arina, Jaap, Universiteit Nijmegen op 10-9-2015Dag Thijs, Alles is zo goed verlopen dat ik de vrijdag erna in iedere geval een vrije dag moest opnemen. Teveel koffie gedronken waarschijnlijk. Welnu: het feestje was natuurlijk een gigantisch succes. In de eerste plaats door het mooie weer.

In de tweede plaats door jullie, de magic panini brothers! Maar dat was geen gok, dat wist ik al van tevoren (dj bruiloft leiden). Ik kan me geen personeelsuitje van de universiteit herinneren waar zo veel gelachen is. Ik hoor hier alleen maar lovende woorden. Nogmaals bedankt. Sjaak. Jelle Kuijper op 5-9-2015Ondanks het natte weer hebben wij een ontzettend leuk feest gehad.

S 'Middags was er een troubadour, wat toen toepasselijk was omdat de mensen elkaar net hadden ontmoet en elkaar veel te vertellen hadden. Jullie als trio maakte de middag/avond vrolijk en feestelijk. We zijn blij dat we jullie gekozen hadden, want voor deze doelgroep was het prettige muziek, met herkenbare liedjes..!! De kleding was ook mooi en toepasselijk. dj bruiloft brabant- Trouwfeest DJ.! Veel bezoekers lieten aan ons horen dat ze genoten hadden van de muziek, en zij vertelden dat dit het feest "af" maakte.

Het blijft voor ons een mooie herinnering. Wij wensen jullie veel succes, en ook namens mijn partner HARTELIJK DANK. - dj bedrijfsfeest.!! Hartelijke groeten, Petra van Houtum, Natascha en Nicolai Nomden op 28-8-2015Wij willen jullie bedanken voor jullie geweldige optreden. We zijn super tevreden en hebben enorm van jullie genoten! Iedereen vond jullie supergoed.

Dj Zanger Bruiloft- Trouwfeest DjGing helemaal goed! De nummers kwamen in het kerkje heel mooi uit. Dankjewel voor de organisatie. Groet, Tjitske, Harrold de Haan op 20-8-2015Cocktail Nuts voelen goed aan wanneer ze zich wat op de achtergrond (moeten/kunnen) houden en wanneer er behoefte is aan entertainment. Leuk duo en daarnaast ook nog mooie stemmen! (niet onbelangrijk :p) Sfeermakers! Mvg Harrold, Richard & Karin op 28-7-2015Wat aan de late kant - maar daardoor niet minder gemeend - willen we Gipsy Queen ongelooflijk bedanken voor de geweldige bijdrage aan ons huwelijk vorige week vrijdag. dj voor bruiloft limburg.

Het paste helemaal in ons plaatje en jullie zijn écht super - bruiloft dj twente- Trouwfeest DJ. Nogmaals heel veel dank voor jullie enthousiasme en - als het aan ons ligt - zeker tot een volgende keer! Lieve groeten, Richard & Karin Casper op 25-7-2015Excuus voor de late reactie, maar we waren op reis. We hebben erg genoten van de band en al onze gasten ook.

Mede dankzij het Muziekburo hebben we een geweldige dag gehad. Groeten Casper, Diana en Theo Nijentap op 18-7-2015Dank je Thijs. We hebben een fantastische avond gehad en volop genoten van de mooie muziek!!!!!!! Hartelijke groet, Diana en Theo Nijentap, Marco op 18-7-2015Het was een geweldige dag mede door de muzikale omlijsting van duo Jean Dutilh.

En ook onze gasten waren goed te spreken over de muziek en hebben er voor zover ik mensen al gesproken heb erg van genoten. Dus al met al een succes. dj bruiloft zwolle- Trouwfeest DJ. Verder zijn we net terug van een witte broodsweek in Rome, dus we zullen nu het resterende bedrag aan je over maken.

groet marco. Henk van den Berg op 17-7-2015Alles is prima verlopen en wij vonden The Oldies steengoed. Precies wat wij wilden, uitstekende vakmensen en bijzonder aardige kerels die de juiste muziek speelden en de sfeer exact aanvoelden. Ook Frank Los heeft een sfeerverhogende bijdrage geleverd aan het feest. Dus wij zijn meer dan tevreden - bruiloft dj almelo.

Met vriendelijke groet, ook namens Gonnie. Henk van den Berg, Monique en Marcel op 11-7-2015Iedereen was razend enthousiast over Brogans Bar. Zij hebben geweldige muziek ten gehore gebracht. De violiste wekte verbazing, echt geweldig! En het plezier straalde er vanaf en dat werkt door naar het publiek. Absoluut een aanrader. muziek dj bruiloft- Trouwfeest DJ.

Bruiloft Dj Deventer- Trouwfeest Dj

Nog heel erg bedankt voor de prettige samenwerking. Monique en Marcel, Cornely & Gijs op 20-6-2015We zitten nog tjokvol endorfine van een ge-wel-dige dag met, dat kan ik toch rustig stellen, jullie als hoogtepunt. We hebben niets dan lof gehoord en alles in een lichte roes beleefd. Voordat ik verzand in superlatieven wil ik jullie gewoon heel erg bedanken voor de mooie, passende en ook wel emotionele muziek (dj en zanger bruiloft- Trouwfeest DJ).

Als ik nog een aanbeveling moet schrijven, zeg het maar. dj voor bruiloft prijzen. Groeten, Chris, Sandrien en Peter op 6-6-2015Het was een geweldig feest! Veel complimenten over de muzikanten. Ze voelden de sfeer goed aan en de dansvloer bleef gevuld tot de allerlaatste minuut. Het was een goede keuze om een percussionist erbij te hebben, omdat het hierdoor nog dansbaarder werd.

Verder was het gewoon zo fijn dat je precies wist wat te doen en alles zo ontzettend soepel verliep. Als je al zoveel moet regelen voor een bruiloft is dat een verademing. And last but not least, onze gasten hebben van je GENOTEN! Iedereen sprak over je! Dus in een woord: You were THE BEST.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Band Of Dj Op Bruiloft

Published Aug 12, 23
4 min read

Dj Bruiloft Rotterdam

Published Aug 09, 23
10 min read

Rvs Afzetpaal

Published Aug 01, 23
10 min read