Bruiloft Dj Utrecht- Trouwfeest Dj  thumbnail

Bruiloft Dj Utrecht- Trouwfeest Dj

Published Jun 18, 22
10 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Dj Met Saxofoon Bruiloft- Trouwfeest Dj

Dit zijn twee vakkundige muzikanten die sfeer wisten te maken. De gasten zeiden spontaan dat ze onder de indruk waren van het niveau. Muziek uit het hart, zo bleek. We hebben gedanst maar ook met een brok in de keel aandachtig geluisterd. Deze muziekanten zijn heel vriendelijk en goed benaderbaar voor overleg.

Wij zijn erg tevreden. Jaap Spaans Stefan & Adriënne op 23-8-2014We hebben echt een prachtige dag gehad met Amigos Latinos! Het weer was perfect, tijdens de foto's en ceremonie scheen volop de zon. Het optreden van Amigos Latinos overtrof ook onze verwachtingen. Ze begonnen tijdens het aansnijden van de taart en speelden vervolgens twee hele leuke sets tijdens de avond.

Groeten,Stefan & Adriënne, De Meern op 16-8-2014Ik wil even laten weten dat we een fantastische avond hebben gehad, mede door het optreden van de troubadour (goede dj voor bruiloft- Trouwfeest DJ). Ook onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad. Nu nog de zooi opruimen :-) Met vriendelijke groet, Lex Reurings, De Meern, Margriet Brokerhof op 16-8-2014Na lang zoeken "vonden" wij voor de muzikale omlijsting van onze huwelijksreceptie.

Wij vonden Het Rosenberg Trio te duur en zochten een vervanger. De muziek die Terra Nova op onze avond bracht was geweldig. Het enige verschil was te merken als je naar ze keek. Alleen qua uiterlijk lijken ze niet op het Rosenberg trio. Jan & Margriet Brokerhof uit Otterlo, Hanneriek en Dave op 2-8-2014Alles is heel goed verlopen, zeer tevreden over het Duo Blue Beat (Voorheen Dream Team).

Het onverwacht meezingen met het Duo van een van onze dochters was voor ons een hoogtepunt en de ontdekking van een nieuw talent. We willen het Duo Blue Beat bedanken voor hun inbreng in de feestvreugde, wij hebben veel complimenten ontvangen. Met vriendelijke groet, Hanneriek en Dave, Johan en Tamara op 26-7-2014Gisteren zijn we teruggekomen van de honeymoon. bruiloft muziek dj- Trouwfeest DJ.

Dj Bruiloft Zuid Holland- Trouwfeest Dj

Jean Dutilh heeft de sfeer heel goed aangevoeld en aangevuld. Zelf hebben we het te druk gehad met felicitaties en dergelijke om alles mee te krijgen, maar van veel van de gasten hebben we heel veel leuke reacties gehad over Jean Dutilh. Wil je Jean namens ons nogmaals bedanken voor zijn optreden.

Groeten Johan en Tamara, Wim en Dini op 26-7-2014Beste Thijs, Vera en friends. Dat was genieten op ons huwelijksfeest! Jullie muziek paste goed bij ons en verleidde iedereen om op de dansvloer te komen. Vera heeft een prachtige stem en als band vinden we jullie top! Onze gasten waren ook erg enthousiast over de muziek en bij een volgend feestje schromen we niet om jullie weer uit te nodigen.

Veel gasten waren onder de indruk van zijn performance en hebben een kaartje van hem gevraagd. kosten bruiloft dj- Trouwfeest DJ. Ook het restaurant was bijzonder gecharmeerd van zijn spel. Al met al een geslaagde avond. Met vriendelijke groet, Quintus, Tesla en Johan van Westerlaken op 28-6-2014The Cocktail Nuts speelden op onze trouwerij op 28 juni 2014.Jean Dutilh was een schot in de roos. Bedankt en wie weet tot ziens! Groeten van Jean Haasjes, Bob en Annemarie op 6-6-2014Het was helemaal top! Het was bijna jammer van het mooie weer, want bijna alle mensen stonden buiten. Maar toch heeft iedereen erg van jullie genoten. Geweldige stem en leuk repertoire en gezellige sfeer.

Het Klezmertrio speelde tijdens het diner erg mooi, hoorbaar maar niet luidruchtig, zodat het een sfeervol geheel werd. Iedereen heeft er plezier aan beleeft door het ingetogen spel en het vrolijke karakter van de muziek. Veel succes, J van Westervoort, Energyned, Mira op 10-5-2014Het was helemaal super en de band was geweldig! Ik heb hen natuurlijk al op de dag zelf bedankt, maar misschien kun je nogmaals doorgeven dat ze de verwachtingen helemaal hebben waargemaakt! Ook de gasten waren zeer enthousiast over de muziek!! Heel erg bedankt en mochten mensen iets zoeken, dan zal ik jullie zeker aanbevelen! Hartelijke groet, Mira, Sanne en Rik op 25-4-2014Dag Thijs,Ik heb de leden van etno mediterano alleen voor het optreden gesproken (aardige mensen) en helaas na de tijd niet meer! Het was - wat ik zag en om me heen hoorde erg geslaagd.

Dj Bruiloft Rotterdam- Trouwfeest Dj

Rustig beginnen en ontzettend swingend eindigen. De band had er plezier in en de gasten ook, gezien de bezetting van de dansvloer (bruiloft band dj). Alles perfect geregeld en we vonden het heel attent dat je de dag voor het feest nog even belde met de melding dat de band er klaar voor was.

Het volume was ook erg goed. Luid genoeg om niet te verdwijnen, maar toch niet zo luid dat je geen fatsoenlijk gesprek meer kon voeren. Verder speelde hij fantastisch in op de mensen in de zaal. Een succesnummer dus. Van onze gasten heb ik dezelfde geluiden gehoord. Ook een positief punt was dat de mensen van Huis Bergh ons na afloop nog om zijn adresgegevens vroegen, omdat ze die verzamelen van artiesten die zij goed vinden en goed vinden passen bij Huis Bergh.

En verder was de muziek die hij speelde ook hartstikke leuk. Jammer genoeg heb ik zelf niet meer de gelegenheid gehad om hem te bedanken, maar ik hoop dat jij onze dank voor het geweldige optreden aan hem over wilt brengen. Groeten, André-Hessel Bensma, Lineke op 31-8-2013Mijn vriendinnen en ik hebben geweldig genoten van het spetterend optreden van Gipsy Queen in de Tobbe in Voorburg.

Ik stuur een aantal mails met per keer een foto van jullie - bruiloft band dj. Hopelijk tot ziens en hartelijke groet, El van Raaij, Ronald en Margarita Verlaan Jonkvorst op 23-8-2013Hallo Thijs, We hebben een geweldige trouwdag gehad en zijn nog steeds aan het nagenieten! Het optreden van Amigos Latinos was super! Dat vonden wij, maar dit hebben we ook gehoord van onze gasten.

Kortom: een schot in de roos! De Wolfsberg (onze trouwlocatie) was ook aangenaam verrast door de muziek. Wellicht is het interessant voor jou de sales manager van de Wolfsberg, te benaderen of je daar informatie mag achterlaten zodat hij dat aan aanstaande bruidsparen kan meegeven. Zij hebben tussen de 40 en 50 trouwerijen per jaar! Met de hartelijke groeten van Yvette en Erik! Joop en Vree Elias op 5-7-2013Wij hebben een geweldig feest gehad, was echt geslaagd! Ook over de samenwerking van jullie met de theatergroep ben ik bijzonder over te spreken, natuurlijk waren er ook enkele gasten die van Nederlandstalig muziek houden en daarom vroegen, hopelijk hebben jullie je daar niet al te veel aan gestoord.

Dj Bruiloft Zuid Holland- Trouwfeest Dj

Alle 55 gasten hebben het refrein meegezongen en van de avond genoten. Met vriendelijke groet, Jan Regien, Kees-Jan en Wendy op 1-6-2013Jackbox heeft op onze bruiloft de muziek voor het feest 's avonds verzorgt. We begonnen de avond gewoon rustig. Jackbox speelde relaxte achtergrond muziek. Ze voelde zelf aan wanneer er gedanst kon worden, het volume ging iets omhoog en wij hebben het geheel aan hun overgelaten, het was echt helemaal te gek!! Veel mensen vroegen waar we hun gehoord hadden en hoe we eraan gekomen zijn,wij hadden ze alleen via internet gehoord en dus nooit live en dat was spannend maar onze avond was gewoon helemaal af!! Wij willen deze band bij iedereen aanraden want zij hebben onze avond helemaal gemaakt tot een knalfeest waar mensen het nu nog over hebben en dat is een goed teken!! Jackbox, bedankt!! Kees-Jan en Wendy, Vereniging van Openbare Bibliotheken op 24-5-2013Wat een geweldig en gezellig optreden vandaag bij de Vereniging van Openbare Bibliotheken zeg!!! Het was helemaal top en de complimenten aan mijn adres waren niet van de lucht maar die moet ik jullie dan natuurlijk wel even doorgeven; iedereen was razend enthousiast over de band en de muziek die er gespeeld werd.

Dus helemaal top, wij vonden het een zeer geslaagde afsluiting van een feest waar we eerlijk gezegd, door de omstandigheden waarin we verkeren, met wat angst tegenop keken, maar jullie hebben ervoor gezorgd dat er aan het eind van een beladen dag toch een geweldige en 'losse' sfeer hing toen iedereen wegging - dj huwelijksverjaardag.

l. in het Wijnfort te Lent. Al direct nadat wij jullie repetitie van 25 januari bij Stefan thuis in zijn sfeervolle spoorwachtershuis hebben mogen bijwonen, waren wij er van overtuigd dat jullie een belangrijke stempel zouden kunnen drukken op de stemming tijdens ons feest. Jullie hebben dit dan ook meer dan waar gemaakt!! De gehele avond is de sfeer perfect geweest en hebben jullie "opvallend onopvallend" de gezelligheid een extra dimensie gegeven.Ook als jullie nieuwe CD verschijnt houden wij ons zeer aanbevolen. Heel veel (muzikaal) succes toegewenst en tot gauw. Met vriendelijke groet, Edwin & Esther Post, Stichting Keyserkinderen op 20-4-2013We zijn erg tevreden over het Klezmer Trio. Aardige mensen trouwens!! De Grote Kerk was zo gevuld, dat de muziek zonder versterking niet goed te horen was, maar daar hebben we specifiek voor gekozen.Dat ging prima. De mensen waren erg enthousiast! Zonnige groet, Petra Kee, Stichting Keyserkinderen, Arie Prevo op 13-4-2013Alles is prima verlopen. De aanwezigen waren zeer tevreden over de muziek, de stijl en het volume. We hebben daarover uitbundige complimenten gehad. Ik zal het duo ook zeker aan bevelen als mij daarover wordt gevraagd.

Belgische Dj Bruiloft

Amigos Latinos pakten perfect de draad op door een heerlijke repertoire te spelen met veel enthousiasme en empathie naar het publiek. Er werd volop gedanst en iedereen was erg blij met de salsa muziek die eigenlijk nooit op de vereniging gehoord was. Het was precies zoals ik bedoeld had. Men vond het jammer dat de band ophield en dat is een goed teken. dj voor bruiloft prijzen.Ik hoop ze volgend jaar nog een keer terug te zien - bruiloft dj boeken- Trouwfeest DJ. Koninklijke Watersport-Vereeniging "Loosdrecht" Sandra Dijksman De Meern op 21-7-2012Beste Thijs, Ik wil even laten weten dat we een fantastische avond hebben gehad, mede door het optreden van de troubadour. Ook onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad.

Alles klopte, mooi weer, goede locatie en super muziek! Wij hebben veel goede reacties gehad over de band. Geweldig dat de band zo flexibel was: door het mooie weer waren alle gasten lang buiten. Dat was voor Jackbox geen probleem: ze speelden ook gewoon buiten. Bedank de mannen van Jackbox nogmaals en natuurlijk ook hartelijk bedankt voor de organisatie van het geheel.

Onze huwelijksdag is in één woord perfect geweest - bruiloft dj sittard- Trouwfeest DJ. Het weer was fantastisch, alle plechtigheden verliepen naar wens, de sfeer was enorm gezellig en daar bovenop kregen we nog een knalfeest met dank aan Jackbox. Eén van de eerste nummers die gespeeld werden was: Perfect van Fairground Attraction. We waren nog aan het handen schudden en in een droomwereld met iedereen aan het praten, toen we ons bewust werden hoe perfect alles liep.

In ons geval kregen ze het daardoor behoorlijk warm. Alle gasten hebben genoten van de goede muziek en daar zaten ook critici tussen. Dat is niet alleen een compliment aan Jackbox, maar dat gaf onszelf ook een tevreden gevoel. Als je Jackbox inhuurt heb je kwaliteit en ook de garantie dat je feest een succes wordt.

Bruiloft Dj Prijs- Trouwfeest Dj

Wij hadden Jackbox als drietal, met saxofoon, voor ons feest (met best veel dans) maakte het dat echt compleet. We hebben ze in Beverwijk ook als tweetal gehoord en als je iets rustiger wilt, kun je daar ook zeker van genieten. Wij hopen hiermee Jackbox genoeg blijk van waardering te hebben gegeven en voor iedereen die nog in twijfel aan het rondneuzen is op muziekburo.

Succes verder! Groetjes, Erik en Ilona RIBW Nijmegen & Rivierenland - bruiloft dj assen- Trouwfeest DJ. op 8-6-2012Hallo Thijs, Het was echt heel leuk met Guy Lejeune! We hadden wat minder bezoekers dan we gehoopt hadden, maar dat is altijd moeilijk inschatten bij onze doelgroep. De reacties over de hele dag waren heel positief en Troubadour Guy heeft daar een belangrijke rol in gespeeld.

Soms buiten, dan weer binnen, dan weer bij de ingang, echt bijzonder! En volgens mij heeft hij het ook naar zijn zin gehad;-) Met vriendelijke groet, Nynke Mulder-Aalders - bruiloft band of dj- Trouwfeest DJ. Bureau Herstel RIBW Nijmegen & Rivierenland. Jorien & Maurice Roffelsen op 2-6-2012Op 2 juni heeft Duo Guy Lejeune opgetreden tijdens onze bruiloft welke werd gevierd op het strand.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Band Of Dj Op Bruiloft

Published Aug 12, 23
4 min read

Dj Bruiloft Rotterdam

Published Aug 09, 23
10 min read

Rvs Afzetpaal

Published Aug 01, 23
10 min read